2024-09-11
呢间日本烧肉位于尖沙咀非常之旺嘅地带,肉类嘅quality唔错,可以逐碟逐碟嗌,我觉得好啱减肥又想食烧肉嘅大家🤣🤣佢哋有唔同嘅套餐可以选择,套餐可以加配冷面🍜或者白饭🍚,同埋各款唔同嘅饮品添🥤我今日就拣咗两个套餐,分别系翔盛り $196 同埋 丰盛り $203 ,每个套餐都有三款唔同嘅肉,某一啲套餐仲可以猪、牛、鸡Mix埋一齐,每样都有啲咁~ 呢度除咗牛肉高质之外,我都好推介呢度嘅鸡肉,俾啲耐性就可以烧到焦脆嘅鸡皮同埋好嫩滑嘅鸡肉😍😍除咗唔同嘅套餐之外,如果想再加唔同款式嘅肉,佢都有得另外散叫嘅~ 好似我今次咁就拣咗208美国牛肩胛肉(汁烧)🐮$78 同埋 210美国牛肋骨条肉(汁烧)🥩$68,每一款大约会有四至五件肉类,肉嘅质素都非常高,真系好有牛味同好Juicy🙌🏻🙌🏻