2024-11-08 73 浏览
早排去完日本返咗嚟香港冇耐已经好挂住日本..😢唯有食住日本菜先!由于懒得谂食咩,加上呢个餐有我最爱嘅寿喜烧,于是就叫咗令和二人前。咁多嘢食仲有A4和牛食都系$428。🍽️富士山火焰脆脆薯仔沙律薯仔沙律上面放咗好多薯片碎,另外仲跟咗几片薯片,一齐食除左增添咗口感仲更加惹味。🍽️三品刺身盛合三文鱼、油甘鱼、带子都好新鲜,尤其三文鱼,相当肥美。🍽️鹿儿岛A4肩胛和牛海胆反卷卖相好吸引!😍类似加州卷但用和牛包住,再加上吞拿鱼蓉及海胆,入口相当满足。🍽️芝麻鶏翼🍽️烧芝士年糕芝麻鸡翼外皮炸得好酥脆,好入味同多汁。芝士年糕烟烟韧韧,芝士味浓郁,配上炼奶一齐食咸咸甜甜几特别。🍽️寿喜烧锅配 野菜豆腐篮🍽️A4肩胛和牛野菜篮内有紫洋葱、豆腐、菇类、粉、菜等,款式都算多。肩胛牛油花比相像中多,入口嫩滑,牛脂味浓郁,一啲都唔柴!点上蛋液更是香滑!呢个价钱值了!😍🍹粉红草莓菠菠 $32草莓加上菠萝嘅配搭,几甜,啱我口味。餐厅嚟讲呢个价钱嘅嘢饮唔算贵!🍹爆柠Mojito $38饮品上嘅冰柠檬好吸睛!底下亦有青柠及薄荷叶,饮落几清新几解渴,几有惊喜。.原本以为会唔够饱,点知我差啲食唔唒啲野菜..😂

富士山火焰脆脆薯仔沙律

🍽️富士山火焰脆脆薯仔沙律
三品刺身盛合、鹿儿岛A4肩胛和牛海胆反卷

🍽️三品刺身盛合
三文鱼、油甘鱼、带子都好新鲜,尤其三文鱼,相当肥美。
🍽️鹿儿岛A4肩胛和牛海胆反卷

🍽️A4肩胛和牛
爆柠Mojito

🍹粉红草莓菠菠 $32
🍹爆柠Mojito $38
原本以为会唔够饱,点知我差啲食唔唒啲野菜..😂
富士山火焰脆脆薯仔沙律
三品刺身盛合、鹿儿岛A4肩胛和牛海胆反卷