餐厅: 小魚兒 (金馬大廈)
资讯:

2019-12-20 310 浏览
喺尖沙咀开左呢间主打四川豆花烤鱼店 今日终于去左试😚 呢度除咗烤鱼 仲有鸡煲 串烧同小食 食物种类选择都几多㗎🤩我哋一场黎到当然要试吓烤鱼啦 我地拣左老坛酸菜豆花海鲈鱼 拣左少麻少辣😋 另外再加左莴笋同薯粉做配菜 上菜后店员会为你将鱼切开煮熟 等一阵就食得啦😚 条鱼有成1kg重 好厚好多肉 鱼味重 配上浓味嘅酸菜麻辣锅真系好夹好入味👍🏻 虽然偏辣 不过好惹味 酸菜都好好食 好彩有豆花和芽菜 豆花口感好滑👅 莴笋同薯粉都系我好钟意食嘅麻辣锅配菜 酸辣薯粉真系超级正 特别系佢地唔系用宽粉 更入味口感更好🤩记得like and share佢哋Facebook 仲有2串猪肉串烧送😍 好大串 香浓既孜然味配上嫩滑既猪肉串超出色😛 最后仲送左一客焦糖烧菠萝比我地食 面头香脆既焦糖包裹着香甜嘅菠萝 真系一个好正既甜品 呢到价钱亲民抵食 服务态度极佳 性价比好高🌟

我哋一场黎到当然要试吓烤鱼啦
老坛酸菜豆花海鲈鱼