2018-10-08
因为有汇丰信用卡嘅关系,我哋叫咗呢一个超级抵食嘅套餐。好满足丫,依家就带大家睇吓呢个餐有乜嘢正嘢啦!当日我哋有五个人,叫咗一个牛角大皿烧肉套餐同一个牛角海鲜烧肉盛合套餐。先讲沙律,分别有温泉玉子凯撒沙律同埋有牛角沙律。温泉玉子凯撒沙律非常清新,蔬菜亦都非常新鲜。而我个人系较为钟意牛角沙律,色彩缤纷,有唔同嘅蔬菜。以下分别就系两个套餐嘅肉食。有猪牛鸡。当然啦系牛角食嘢梗系食牛最好食嘅。其他肉类都非常新鲜,烧完即刻食真系juicy 到爆!大家记住食佢哋既肉,要点佢哋嘅盐酱,能够调出肉嘅香味,鲜味。真系睇见啲肉都流口水呀,你睇吓佢哋juicy几啖啖肉!除咗肉之外,以下就系佢哋套餐所包嘅海鲜。个人认为佢嘅蚝鲜甜肥美,的确值得一试!由于我哋五个人嘅关系,四人餐其实系有啲唔够, 我哋叫多咗两个牛角饭,抵食之余又塞饱我哋呀!总括嚟讲,每人只需二百几蚊,就能够享受牛角新鲜嘅食物,的确系唔错嘅选择。有汇丰信用卡嘅朋友,都可以试吓佢嘅平价套餐㗎。
真系睇见啲肉都流口水呀,你睇吓佢哋juicy几啖啖肉!