2019-06-28 130 浏览
今日又收到order要买野返去俾家中小妮子食,呢排佢日日话要食唐记,我无话唔满足佢既。今日去观塘呢间唐记买,带足外 卖碗,环保ma! 买左糯米鸡,唐记既糯米鸡都真系好抵食,廿零蚊,有叉烧有鸡翼,D糯米饭又唔会太林㖞,味道都好好,系我好爱既一种点心,又抵食饱肚!今日试下佢既生煎包,唔系间间唐记都有生煎包食呀!试左个菜肉,$ 14三个,估唔到咁好味㖞!一喜欢食佢个菜肉包,生煎包既味道接近,但系个包就脆脆地好香口,我觉得仲好食过蒸个个,家中小妮子因为热气,就食个蒸包好了,每次见到佢食地大笑既样,我都觉得好满足!家下唐记真系开左好多分店,好方便!又抵又好食!小朋友唔食野既问题有佢就解决左!真系要讲句多谢呀!多谢唐记!
小朋友唔食野既问题有佢就解决左!真系要讲句多谢呀!
多谢唐记!
2019-06-10