2014-06-14
今日黎左依到食饭,位置都几特别嫁,入到去裹面唔算太多人,当然都唔洗等位一坐低就当然要睇下餐牌,价钱绝对唔贵,咁就唔想谂太多,就叫餐就算喇,一人一个唔洗烦我就当然要叫麻辣拉面,之后就要左依个日式炸豆腐,朋友就要左蟹肉拉面同埋依个煎饺子,等左一阵好快就黎喇,全部既卖相外观都非常好好,面系好抵赞既,因为食落好弹牙,口感好好,汤底方面都唔错,起码够浓先,我个麻辣拉面就几样配料,叉烧、蟹肉、肉碎、牙菜荀大葱花海带,辣就唔算太辣喇,不过食落好香口,唔错既,如果再辣D就仲正喇,另外就系个面既份量系十足嫁,一个人食真系超饱呀,朋友个煎饺子都算正常,几好味,食落口起码脆脆地,唔错,又唔会太油,最正系个豆腐,食落非常之滑呀,当然就要衬热就食,如果唔系就会唔够脆口。