2021-11-11
葵广出名多野食,不过呢到铺头都转手转得好密。今次试左一间新既burger,叫做Hong Kong burger。安格斯牛肉芝士汉堡$68虽然价钱唔系话好平,不过佢既安格斯牛扒好厚身好大块。汉堡包都唔系用普通超市买到个只。食落好厚身,唔系一咬就会散既面包。仲可以+$15 试埋自家冷泡茶同埋一款小食。我地就叫左薯丝虾。小食就中规中俱啦。反而冷泡茶好有惊喜,菊花普洱好香浓,又唔会太涩,加左两次水饮都仲好香浓。焦糖洋葱烟肉热狗:呢个组合都系第一次试,担心又咸又酸又甜。点知食落反而觉得个味道都几特别同几夹。而小食就叫左炸笑哈哈薯饼同埋玫瑰红茶。见到依款笑哈哈薯饼啲童年回忆真系返晒黎🥲🥲至于冷泡茶一齐咁出色。推介大家黎到一定要试下佢既汉堡包同埋冷泡茶😋
安格斯牛肉芝士汉堡$68
焦糖洋葱烟肉热狗: