2021-02-21
转角‧见 (荃湾)💛••••••••••••••••••••••••••••••✄( •8• )✄( •8• )✄( •8• )✄( •8• )••••••••••••••••••••••••••••••♥️餐点:•型男汉堡$64(加酸青瓜+$6)•芝士蘑菇汉堡$58•抹茶奶昔$38•冻薄荷朱古力咖啡$34(汉堡加正价饮品送细薯条或细沙律)••••••••••••••••••••••••••••••♥️食评:型男汉堡入面有汉堡牛扒、红菜头、蕃茄、芝士、流心蛋同沙律菜!非常足料!今次系我第一次食有红菜头嘅汉堡,无谂过都几夹,多咗种清新嘅感觉。而且有流心蛋真系加晒分,令成个汉堡无咁干之余都令味道更有层次。相比起型男汉堡,芝士蘑菇汉堡就层次无咁丰富。芝士蘑菇汉堡入面有芝士、蘑菇、汉堡牛扒、蕃茄、炒洋葱、沙律菜。味道都唔错,蘑菇无啖都食到,不过洋葱味唔算出,所以自己就觉得型男汉堡更啱心水~抹茶奶昔一般,比较水同埋抹茶味唔系太出。而薄荷朱古力咖啡就唔错,唔会太甜饮到有朱古力味。••••••••••••••••••••••••••••••♥️特色:餐厅设有期间限定味道嘅汉堡,当日去就有催泪虾堡同埋一个新
♥️餐点:
•型男汉堡$64(加酸青瓜+$6)
•芝士蘑菇汉堡$58
•抹茶奶昔$38
•冻薄荷朱古力咖啡$34
(汉堡加正价饮品送细薯条或细沙律)
♥️食评:
♥️特色:餐厅设有期间限定味道嘅汉堡,当日去就有催泪虾堡同埋一个新年汉堡,催泪系指wasabi~都几得意呢。呢度除咗汉堡之外,仲有其他食物,有fish and chips同几种all day breakfast。
♥️小提示:店舖位置唔多,亦有两张bar枱,bar枱影相ok,但朋友就觉得坐得唔太舒服,如果唔钟意bar枱,请系店员安排入座之前讲声啦~
♥️兔兔的话:六十几蚊一个咁多料又好味嘅汉堡真系唔易揾!不过长期好多人等位,要食真系要比少少耐性排队啦!