2021-11-03 41 浏览
Afternoon tea combo $268 for 2 persons 每日限量供应,记得先预订!双层架下午茶🌸将干冰倒进水型造仙气烟雾感🙋🏻‍♀️Sweet 上层架5款甜点🫐海盐蓝莓奶冻配芝士雪糕🍨🧀迷你芝士饼🍰🥭芒果拿破仑🍫朱古力慕丝🍵抹茶红豆慕丝Hesheeat制造甜点真喺好出色!个人最钟意🫐海盐蓝莓奶冻配芝士雪糕🍨想像中嘅奶冻喺甜,呢个当中带有淡淡海盐咸味,与别不同感觉,芝士雪糕感觉都好有趣😆满满蓝莓酱又唔会太甜,恰到好处!🍵抹茶红豆慕丝,🍫朱古力慕丝,慕丝超级幼滑,抹茶红豆同埋朱古力味都好浓郁🥰🧀迷你芝士饼🍰芝士味道超浓郁啊!满满幸福感觉!Finger Food 下层架 4款咸点🥓巴马火腿伴蜜瓜 将蜜瓜以螺丝切割形状连在一起,外型几有趣~🍅意式蕃茄多士脆卜卜多士~🥐蟹肉蟹籽酥皮盒🍅海虾黑蟹籽配自家制蕃茄酱大大只海虾,表面撒上粒粒黑蟹籽Drinks 🍓士多啤梨莫希拖🍸士多啤梨味唔会太过药水味~甜甜的~🍍热情果菠萝沙冰🍹菠萝味都几浓郁~底层满满沙冰超级爽!夏天食一流!
每日限量供应,记得先预订!

双层架下午茶🌸将干冰倒进水型造仙气烟雾感🙋🏻‍♀️

Sweet 上层架5款甜点
🫐海盐蓝莓奶冻配芝士雪糕🍨
🧀迷你芝士饼🍰
🥭芒果拿破仑
🍫朱古力慕丝
🍵抹茶红豆慕丝
Afternoon tea combo

满满蓝莓酱又唔会太甜,恰到好处!

🧀迷你芝士饼🍰芝士味道超浓郁啊!满满幸福感觉!

Finger Food 下层架 4款咸点
🥓巴马火腿伴蜜瓜
将蜜瓜以螺丝切割形状连在一起,外型几有趣~
🍅意式蕃茄多士
脆卜卜多士~
🥐蟹肉蟹籽酥皮盒
🍅海虾黑蟹籽配自家制蕃茄酱
大大只海虾,表面撒上粒粒黑蟹籽

Drinks
🍓士多啤梨莫希拖🍸
士多啤梨味唔会太过药水味~甜甜的~

🍍热情果菠萝沙冰🍹
菠萝味都几浓郁~底层满满沙冰超级爽!夏天食一流!
热情果菠萝沙冰

士多啤梨莫希拖