2025-01-09
今次我地圣诞节谂住出去食西餐一定好多人,就创新下,去食中餐庆祝,相对会少人d,而且呢间风云排档以前系麻辣风云既时候食过都抵食,就拣左过黎食🎄餐厅装修仍然保留住以前既环境,都系坐位阔落,仲见到麻辣风云个名,食物就多左d大排档野,相信改名都系咁样😗古法枝竹羊腩煲($238)既野依家变成大排档,更系环试个大排档风味既羊腩煲啦,佢地个煲就用番烤鱼既锅,唔系砂锅,不过影响不大,d枝竹,冬菇等等都几入味,仲有大量韮菜,生菜就系另上,羊腩唔系话好大件,胜在份量都多,肉都系偏嫩既,点个腐乳酱食好滋味🐑口水鸡(半只)($98)平时出去食例牌既口水鸡多,呢度半只鸡原来系劲大碟,d辣椒同辣油个样好辣下,但系食落唔算话过份地辣,系正常辣度,鸡整得几滑,捞饭一流🐥炸馒头($58)呢个炸馒头之前黎就已经食过,我好钟意,佢用架船上几有型,今次黎仍然保持到水准,炸得好味,点埋炼奶食,劲邪恶😈呢间餐厅大件夹抵食黎形容好岩,d野食都几好食,整体黎讲算性价比高,地点都方便,几适合多人聚餐😁
古法枝竹羊腩煲($238)
口水鸡(半只)($98)
炸馒头($58)