2024-04-24
今晚去九龙城食泰国🇹🇭菜, 几个人就想嗌d开心share嘅菜色啦, 墙上贴左每星期限定嘅特价菜咁抵唔系唔点呱! 嗌多两款野食再一人一杯特饮啱啱好.🦐香叶肉碎虾胶皮蛋8大切件嘅皮蛋, 外面厚厚一层虾胶, 加上大量炒得好香嘅香叶肉碎, 重点系炸起入面完全唔Dry, 个黄仲要系流心, 充满份量+邪恶感, 好好食!!! 必食之选.🥢香叶辣椒猪肉碎烩饭流心蛋黄脆边荷包蛋🍳, 劲多劲多充满泰式风味嘅香叶辣椒肉碎, 脆脆香叶, 辣椒碎, 连四季豆都劲入味, 送饭一流呀.🥢泰皇咖哩炒纽西兰青口 *$38*Li个就系墙上贴住每星期指定日子限定(每日都唔同)嘅特价食品. 我地都哗左一大声: 劲大大盘, 有成8只肥厚肉青口, 泰皇咖哩充满住蛋丝, 灯笼椒, 芹菜, 洋葱, 真心要再order多个饭惑者Naan去食哂d咖哩, 同埋个咖哩唔辣架, 个个都啱食!!🧋Thai Tea必饮必饮必饮嘅正宗Thai Tea, 茶味浓, 淡奶炼奶比例perfect好饮!
🦐
香叶肉碎虾胶皮蛋