2017-05-27
行到累,天气又热,经过呢间舖头想坐低休息食个甜品…… 估唔到呢间小店…… 门口普普通通,却系禾秆冚珍珠一坐低呀姐即刻问“食唔食榴梿㗎!?”“我至爱!”…… 平时喺屋企得一个人好难买返屋企食㗎,出嚟食甜品就啱晒啦一人份量! 真系识得食榴梿嘅人,一定系要食真嘅榴梿肉!唔食 榴梿糕呢类 榴梿副产品嘅。 阿姐推介得真材实料梗系要试下啦。榴梿飘香椰王子呢个真系超好食! 真嘅榴梿肉、清甜既椰汁啫喱、 爆珠、椰汁…… 口感丰富!真系 要讲多句 “超好食!” 分量重要好够两个人share!鲜果鲜奶椰王子唔食榴梿唔紧要, 呢个一样咁好食!将榴梿换咗鲜果另外叫咗个waffle,心心型好sweet,waffle 香味十足! 都几大分架,好饱!我哋见到有个黑松露挞,咸点黎架㖞试下!黑松露当然香啦, 挞皮有啲似春卷皮, 又有啲似酥皮, 咸咸地几得意! 唔想一味净系食甜嘢可以试下呢个呀另外呢度提供免费英式果茶! 食完甜野饮淡淡地嘅果茶, 感觉好舒服 好窝心! 小店嘅布置都好得意啊!
榴梿飘香椰王子
榴梿椰王子
鲜果鲜奶椰王子
唔食榴梿唔紧要, 呢个一样咁好食!将榴梿换咗鲜果
鲜果椰王子
芒果心连心waffle
我哋见到有个黑松露挞,咸点黎架㖞试下!
黑松露挞