2010-11-03 13 浏览
我住附近,见有新buffet promotion,价钱又唔贵,同细妹两个人一于试一试。佢前身系Jen Cafe,未转名之前都有帮衬,不过果时来食去都果d,到后来都无去。今次o黎到真系有惊喜!buffet setting 转咗,仲有好多新item 㖞!今次意大利promotion 前盘都好多款,有即切parma ham, 真系用d 好专业d 机去切、仲有个salad bar, setting 好吸引,拣咗款之后有专人同你捞。热盘多咗好多选择,有即煮意粉、又新加咗即烤肉、有羊架、牛扒、鸡肉串同埋牛仔肠。不过最吸引都系冻海鲜!我吔劲擦生蚝!寻日个场无咩人,我吔每人食咗10几只!仲有青口、面包蟹,好多膏好好味!我吔最后食到差唔多连甜品都食唔落!用恒生信用卡找数有八折,两个人都系$420, 抵死!迟d 一定要同朋友再嚟!

我吔最后食到差唔多连甜品都食唔落!

salad bar

有生蚝!正!