2019-03-31 589 浏览
香港打边炉ge选择好多,但要好食得又有噱头,先会特别吸引,呢间喺旺角既靓煲皇,装修唔似一间普通火锅店,系一间饮下野,倾下计嘅好地方。呢度嘅火锅选择好特别,有辣有唔辣,全部汤底都系新鲜煲成,任君选择!药膳醉鸡煲汤底香浓,汤底亦都够滋补;海参份量都多,有得食,而个汤底亦都几清甜。配料方面系木地鲜鸡,摆盘够别致。鸡肉食落几嫩,不过要熟晒先已经食得,好食嘅。另外点左牛舌,有食到日本牛舌既新鲜嘅味道同感觉,喺香港来讲,相当难得。 至于流浮山生蚝,食得出有鲜味,爽口新鲜份量都几大粒,蚝嘅味道都出,配料索哂味道就咁食都正。 价钱唔贵,几抵食!赞!👍🤤✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨如果大家喜爱我写既食评📝,麻烦帮帮手比个爱的鼓励❤,我会写更多丰富既食评比大家!🤤✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

至于流浮山生蚝,食得出有鲜味,爽口新鲜
份量都几大粒,蚝嘅味道都出,配料索哂味道就咁食都正。

价钱唔贵,几抵食!赞!👍🤤

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨