2024-10-23 398 浏览
🕛中午去买𩠌买水果🥝咁啱撞到个街坊🧑🏻‍💼聊左两句发觉原来大家都未食晏😄我哋见依家AEON装修完喺超市隔离有个细版嘅food court✅咁就一齐喺度食个晏噜🤗🥢我哋拣咗间做紧优惠嘅拉面🍜$38就有碗辛辣肉酱拉面🧑🏻‍💼街坊食辣呢碗👍我哋就拣自选组合嘅拉面😍想要乜汤底、食乜就拣乜👅呢个好赞呀💯而且价钱仲好亲民添🥢🌶️辛辣肉酱拉面:呢碗我见到汤上面有一堆小山嘅辣肉酱🌶️街坊话味道唔错👍辣d仲正👍🐷自选拉面:我拣咗自选嘅拉面🍜花多眼乱😍差唔多有成30款嘅日式地道菜式拣🥢样样都想试呀😛浓浓嘅猪骨汤底🐽爽口嘅牛蒡卷、厚厚又多汁嘅猪叉烧再加多只流心蛋🥚唔错🥳🐣自选拉面:另一碗就试吓个味噌汤底🔥味道都唔错✅拉面底就好推介自家粗拉面喇🍜我好钟意食粗身啲嘅面🥢有咬口又弹牙👅鸡叉烧都好嫩滑😍配埋腐皮油扬就系一碗属于自己嘅拉面🍜有意思呀🥳🐤手羽饺子明太子:系呀系呀😅又系明太子呀✅呢个手羽饺子明太子胀卜卜又香口👍大满足呢🥳📌加$9就可以距埋栀子花绿茶🍵草莓荔枝绿茶🍓好抵饮噃💯

📌加$9就可以距埋栀子花绿茶🍵草莓荔枝绿茶🍓好抵饮噃💯