2024-01-04 45 浏览
新加坡无骨海南鸡半只❤香口嫩滑,啖啖肉无骨,食到好滋味。亦可以蘸上辣酱 黑豉油 / 姜茸。我自己就觉得姜茸最好味,亦唔会好咸,蘸海南鸡岩岩好!蒜蓉炒芥兰❤食起黎爽口脆甜,大大碟,蒜蓉系新鲜食起黎唔会死咸,芥兰亦冇苦味,大推!时间岩岩好,可以叫返个下午茶套餐冬阴功海鲜米粉❤ + 喇沙海鲜米粉❤ 另外再叫多2只新加坡特色糖心蛋。2碗米粉既配料基本上都一样。冬阴功会有磨茹,而喇沙就多左豆卜。主要食材有虾,青口,鱿鱼。食得够辣既必试冬阴功,如果怕辣就可以试下喇沙。虽然系下午茶,但份量同一个lunch 既份量一样,好抵食。而且餐厅仲有个迷你自助沙律吧❤,无论你叫咩野食,都可以任食~ 有3款水果,蕃茄仔,枝豆等等,免费既开胃小食 / 餐后果,性价比高。

时间岩岩好,可以叫返个下午茶套餐