2022-08-13
今日揾到呢间瀛丰放题料理专门店, 二百零蚊可以任食日式同埋泰式放题,加138蚊仲有海胆带子, 生蚝同埋啤酒任饮🤩 生蚝,带子同海胆质素几好,唔使问一定加钱试下啦😆🌟刺身船一坐低餐厅已经帮你安排一份,分量同款式都好足, 全部都好新鲜, 油甘鱼同三文鱼好肥美, 个珍宝赤虾真系好大只, 好满足🫶🏻🌟生蚝法国皇家生蚝, 生蚝size好大,我相信系0或1号,最重要系只只都饱满新鲜, 相当唔错,一定要再叫呀😆🌟海胆带子呢个组合又几正, 带子size唔细,解冻得几好, 海胆都唔会出晒水,食得到鲜味,又系重点出击项目😆日式嘅食物仲有天妇罗,寿司等等都唔错👍 泰式方面选择更多, 我最钟意系炒蚬,炒菜,镬气十足。 另外泰式生虾,猪颈肉,串烧,烧扇贝等都几正👍由于餐厅生意好,我发现有少少漏单嘅情况,但但唔算严重😆 餐厅职员都好帮手,同佢讲返都好快更正返👍👍 大家如果经过铜锣湾食嘢,又想食生蚝刺身嘅话呢个价钱绝对可以考虑🫶🏻
🌟刺身船
🌟生蚝