2020-07-01 626 浏览
日本野日本野日本野🍣日本野永远都系我的最爱😂 行晒全层食店,都系忍唔住返转头拣呢间日本野食😋 咁当然啦,价钱都系我考虑因素之一💰$68 三色鱼生饭配热蜜桃红茶☕️呢个鱼生饭定食F入面包括一客鱼生饭,一份前菜沙律,仲有一杯饮品🥤三色鱼生饭入面有4块三文鱼、4块北寄贝、4块带子,收到个饭果时我直头感到惊讶,因为本身冇抱有好大期望😂 始终呢个商场俾我感觉系food court😂 点知!!个饭真系好高质,刺身新鲜,带子够甜,北寄贝够爽唔烂,三文鱼又唔会切到薄薄一片。虽然刺身唔系厚切,但份量真系好充足!!!🤤 饭入面仲加咗饭素同豉油捞好,唔系普通白饭/醋饭,真系好有诚意呀!!重点系连个前菜沙律都好好味😋 蟹子又多,沙律酱又唔会多到浸哂菜腻口🤤🤤🤤 性价比真系好高😋 下次就试你个寿司定食先🍣其实佢都算多饮品选择,冻热饮又同价👍🏻 但因为唔想饮太多冻野,所以大热天时都拣咗热饮🥵 蜜桃红茶不过不失,唔会好甜,但又唔会冇味😂 用黎食饱饱解胃消济刚刚好~

$68 三色鱼生饭配热蜜桃红茶☕️

2020-06-30
等候时间
5 分钟 (堂食)