两位好友补祝我生日🎂饭局,大家对串烧都好有兴趣加上最近听到观塘开左间任食串烧,仲要有自助调味同有部机帮我地烧埋超级方便所以决定来食了店系6点先开,我地未够6点就到了,店员超好俾我地坐住环境吾算大但都坐得舒服😌坐低之后店员好用心讲解同埋有瓜子俾我地食住等烧款式有30款左右我地3个人全部款都点左黎试。猪、牛、羊、鸡有不同部位丸都系得几种,不过胜在有蔬菜无咁单一食肉如果多点款会更佳而我最钟意食佢既多春鱼、紫薯同菠萝🍍每上一款食物店员都用心讲解系咩类别同埋好整齐排列,材料亦好新鲜。一个架放晒所以生既串烧尼个炉只要放想食既串烧就会帮我地慢烤,想食熟点生点自己话事熟左既食物可放上上面既架到等凉点再吃不过调味类得3款不多,烧烤酱亦只有一款味道好单一成个摆放位置都好整齐好方便食自家豆浆有冻有热亦都系任饮,除左啤酒外三个人可吃两个半钟,加埋食左百几串都真系超抵同超饱了尼间串烧唯一缺点就系款式不算多,感觉食来食去都系果d款食到有点腻同埋饮品款式不多同无其他甜品等供应。整体食物是很好👍🏻同埋价钱抵食
两位好友补祝我生日🎂饭局,大家对串烧都好有兴趣
所以决定来食了

店系6点先开,我地未够6点就到了,店员超好俾我地坐住

环境吾算大但都坐得舒服😌

坐低之后店员好用心讲解

同埋有瓜子俾我地食住等烧

款式有30款左右
我地3个人全部款都点左黎试。
猪、牛、羊、鸡有不同部位
丸都系得几种,不过胜在有蔬菜无咁单一食肉
如果多点款会更佳

而我最钟意食佢既多春鱼、紫薯同菠萝🍍

一个架放晒所以生既串烧

尼个炉只要放想食既串烧就会帮我地慢烤,想食熟点生点自己话事

熟左既食物可放上上面既架到等凉点再吃

不过调味类得3款不多,烧烤酱亦只有一款
味道好单一

成个摆放位置都好整齐好方便食

自家豆浆有冻有热亦都系任饮,除左啤酒外

三个人可吃两个半钟,加埋食左百几串都真系超抵同超饱了