2022-05-29 236 浏览
想食烧肉,通常都会谂起炑八,因为佢平靓正😛.好耐冇烧肉,见到佢地出左个「我们的烧肉时光」套餐,有韩国牛同炸鸡,谂起都流哂口水,就bk左晚市去食,好期待~.一入到去,好快已经有店员黎落炉边蛋同粟米芝士😻跟住配菜都好快上,我觉得佢地既泡菜好好味,唔会太酸太甜,岩岩讲既炉边蛋、粟米芝士同配菜都可以refill架!等紧烧肉黎既时候就食下呢啲开胃既前菜先!.主角到😻套餐入面有彦阳牛肉、大大件澳洲和牛肩肉同牛小排,色泽同脂肪都好靓仔。味道方面当然冇令我地失望,牛味好重,一啲都唔鞋,沾小小盐已经好好味!.差啲唔记得左炸鸡🤣食食下店员会上埋,卖相吸引,系冇骨炸鸡。我地拣左酸甜味,仲配左脆卜卜既薯条😻.饮埋冻冰冰既梳打,超爽!😻
想食烧肉,通常都会谂起炑八,因为佢平靓正😛

饮埋冻冰冰既梳打,超爽!😻