2023-11-23 22 浏览
#文未优惠Little Foodie Gavin出动喇❤️今日近近地去左屋企附近既文青Cafe「小茶角」同妈咪tea一tea🫶🏻原来系一间宠物友善餐厅🐶🐱Gavin见到有狗狗都超开心啊😆小茶角系一间主打牛角包Burger既台式cafe,系屯门同埋湿地公园都有分店🙆🏻‍♀️价钱都好亲民,餐厅内主要系木系设计, 舒适既用餐环境令人感觉好悠闲~依家等Gavin妈同大家介绍下我地食左啲咩喇😙🐮牛魔王配薯角佢系用左牛角包包住啲馅料,好足料😌里面有手打牛肉、滑蛋、蕃茄、生菜、芝士、蘑菇🥐加埋黑椒烧汁绝对系一个经典既组合😂配埋千层酥香既牛角包,口感层次丰富💫🍝黑松露带子意粉呢个真系Gavin’s favourite❤️同妈咪一样绝对系Black Truffle迷~面条好弹牙,黑松露汁既份量岩岩好,唔会浪费哂😙Btw只要餐牌有呢款意粉,我都会order比Gavin🫶🏻然后佢就会乖乖地自己慢慢食🤤🍑白桃梳打由屋企行去小茶角虽然唔系好远,但天气热热地都想饮返杯冻饮凉下😆今次拣左微甜~不过不失🫶🏻除左食物质素好,店员既服务都好nice,仲会周不时过黎同Gavin玩🥰店内播放既歌都系Gavin妈既年代又好听既歌🎶餐
#文未优惠

🐮牛魔王配薯角

🍝黑松露带子意粉

🍑白桃梳打

除左食物质素好,店员既服务都好nice,仲会周不时过黎同Gavin玩🥰店内播放既歌都系Gavin妈既年代又好听既歌🎶餐厅座位比较阔落,岩哂同朋友仔黎chill住价计☕️

🛎️【湿地公园限定】优惠黎喇🎉
依家系Wetland分店order牛角包即可享有买一送一优惠🥐(数量有限,先到先得)
🔗link.tryeat.la/g/Croissant_b1g1

@tea_and_corner

📍小茶角(湿地公园店-消防局对面)
天水围湿地公园路1号Wetland Seasons Bay地下16号舖

#湿地公园 #天水围美食 #屯门美食 #牛角包 #小茶角 #alldaybreakfast #手摇饮品

2023-10-23
下午茶