2017-08-02
同两位女性朋友庆祝生日,慕名而来试呢间餐厅😋嗌左两个set dinner,再散叫左两杯特饮同埋一个pizza。入面既装饰好舒服,埋单每人大约二百蚊都化算既。Set dinner会有一个餐汤,沙律,主菜,甜品同埋野饮。餐汤:超浓南瓜汤呢一款比较浓同埋creamy,真系超唔错!巴马火腿沙律👌用芝麻酱捞。唔会太特别,但胜在份量多主菜一:黑松露卡邦尼意粉($158)👍🏻最满意系意粉既质感。咬落比较有咬劲,系属弹身果种,都几惊喜😋朋友们都食得好开心主菜二:美国安格斯牛扒(十安士)($248)👌叫左七成熟。食落我觉得都算淋(但下次都系想食番medium😂),同埋佢用既调味都腌得几出又系巴马火腿😂😂😂因为其实我就好唔钟意好咸味既巴马火腿既,pizza既其他配料都几掩盖左阵味,我个人几满意,不过朋友唔钟意😂😂😂甜品系乳酪雪糕非常之正。质感黏身,冇甘易溶!可惜冇影到相😂😂野饮我叫左左边既amico($43) 估唔到系甘大枝,饮落系比较似菠萝味。但都ok既。
餐汤:超浓南瓜汤
呢一款比较浓同埋creamy,真系超唔错!
巴马火腿沙律👌
用芝麻酱捞。唔会太特别,但胜在份量多
主菜一:黑松露卡邦尼意粉($158)👍🏻
主菜二:美国安格斯牛扒(十安士)($248)👌