2018-07-20 470 浏览
而家想系香港食个burger都唔平,闲闲地都成旧水,难得知道荃湾多价钱合理少少既burger,紧系要黎试下啦~今次就试下呢间小店,有名你叫,佢真系开系商场既角落头位😂😂望住menu,我挣扎左好耐叫型男牛堡/烟肉牛堡好,想叫型男,但又怕流心蛋会整到成手都系,同埋唔知红菜头好唔好食,最后就食左最稳阵既烟肉牛堡,加一个正价野饮仲有细薯条送,我就拣左TWINING热情果,芒果,橙茶。burger餐黎啦~第一眼吸引到我既系粗薯条,话就话系送既,但细薯条既份量一啲都唔少新鲜炸起,落啲盐已经好好食。burger都冇令我失望,个牛肉扒好多汁,即刻我拎牛油纸包起个包黎食,啲汁都边食边滴出黎果茶好饮,不过原来系茶包茶,饮落都真系几浓烈既芒果味。佢用一个玻璃壶泡住,不过啲水太热啦,夏天就唔好点呢个茶啦😂