2020-03-12 4308 浏览
经朋友介绍 知道元朗竟然有间隐世 位置唔太起眼既日式食店有得食omakase 当然要走去试试啦👍🏼👍🏼打电话book位 都要book到下星期先有😢第一次食omakase 唔系好知系点 见lunch set 有3个餐牌 因为系日文黎 我都唔识点解 就用价钱去拣🤣🤣Lunch有3个价钱 我同女友就分别拣左$500 &$600既餐 食物质素好高👍🏼👍🏼 食材新鲜 师傅递上每道菜 同时会介绍番系咩食材 用左咩调味 (调味食材配搭得好好😋)同师傅都有互动 知道我唔食得某样野 佢会转另一样食材(佢地会偷听我地讲野嫁 知道后期开始饱 佢就减少番饭既份量👍🏼👍🏼👍🏼)环境装修都好好 楼底好高 感觉就好舒服 慢慢食 食左两个几钟都唔觉辛苦 仲好享受😃总括 如果lunch set 去食真系好抵 因为呢个价钱有呢个质素 绝对值😊

打电话book位 都要book到下星期先有😢