2019-04-23
晚餐俾佢个价钱吸引左,望落相当抵食,一于就试一试佢(月尾系要食得悭啲)!每个餐都配一碟餐前小食同面豉汤,唔要面豉汤亦可以加几蚊转餐茶!日式麻婆豆腐饭,其实同中式个汁系有少少唔同,感觉上冇咁油,健康啲,但食物味道一啲都唔执输,辣辣地好惹味,饭粒香软豆腐滑嘟嘟日式咖喱汉堡扒蛋包饭,咖喱汁好出色,香得黎一啲都唔辣,唔食得辣嘅人士都可以食!蛋包饭鸡蛋香滑,汉堡扒淋淋地都几好味。餐前店员仲会主动提供小麦茶,好饮,店员效率亦好快,举手refill转个头就到地方亦宽敞干净!一定会encore!!!而且仲有好多小食,如果唔系下午茶食咗南x惊食唔晒,一定会试一试,见到台台都食点煎饺,真系好吸引呀,可惜肚皮唔争气!最后,佢仲有得储印花㗎,储够六个印花就已经有$30优惠券,尼餐简简单单都已经储到3个