2021-11-17
呢間一漁位於天水圍頌富街市T一Twon,係一間食日式壽司外賣店舖,而佢嘅款式都算好多選擇🤔,同時佢地飯餐都有一碗麵豉湯或一包紙包飲品!.咖喱炸豬扒丼$42呢一款炸豬扒丼賣相相當之吸引😮,金黃鬆脆睇見都好想食🤔食到入口外鬆脆內嫰又有咬口味道十足😋,加埋我最鍾意嘅咖喱汁,味道十分之濃郁好有日式風味😙,佢嘅味道好香咖喱味😙又唔會辣口,尤其是D珍珠米粒粒口感軟硬適中!.咖喱雞扒烏冬$57呢款雞扒烏冬望著都覺得唔錯🤔係有三種不同味道嘅湯底,有原味/豬骨/咖喱味道,我選擇咗咖喱味🤔,而佢嘅咖喱湯底好香😙咖喱味,味道十分之濃郁😋雞扒食到入口夠哂鬆脆,外鬆脆內腍又有咬口味道十足😋,去嘅烏冬口感煙韌都好彈牙,感覺都唔錯!.炸紫薯餅$18金黃鬆脆圓碌碌嘅賣相😍,食到入口十分之香口😙,外鬆脆包住軟綿綿又夠滑口嘅紫薯帶點甜味😋!.螺肉$16芝麻八爪魚$18呢兩款螺肉/芝麻八爪魚係凍食嘅小食,望著好似好好食🤔,色香味都幾好,芝麻八爪魚聞到帶點香口😙,味道帶點濃郁又有咬口,尤其是螺肉食到入口帶有小小辣口感煙韌,D汁液掛住整嚿螺肉味道十足😋!.*我覺得都幾抵食,價錢又唔貴,又食到日式風味,值得試吓👍*.
咖喱炸豬扒丼$42
咖喱雞扒烏冬$57
炸紫薯餅$18
螺肉$16
芝麻八爪魚$18
*我覺得都幾抵食,價錢又唔貴,又食到日式風味,值得試
吓👍*