2022-06-09 336 浏览
工作上难免会遇到不如意嘅事😞 所以朋友就带我蚝一蚝转换下心情🥺 喺旺角见到呢个都几抵食嘅二人餐就去试一下😆 内容丰富买单都系五百头超抵‼️餐汤系罗宋汤~酸酸甜甜都几开胃✨海鲜拼盘👍🏻刺身都好新鲜‼️🌟带子好肥美新鲜,口感好丰富💕🌟生蚝鲜甜带海水咸味,加几滴柠檬🍋最后饮埋啲汁正✨🌟时令冻蚬好大只😆 好有噍口😆🌟青口都几嫩口好鲜甜😋🌟虾🦐好弹牙😆🌟黄金螺弹牙爽口✨蒜蓉白汁蚬意粉意粉及酱汁搭配份量适中👍🏻白汁味几浓,食落去啲蒜香味会慢慢淡出~佢啲蚬肉真系好大粒!蚬令整个意粉都好惹味😋巴西牛柳 200g系用石板嚟烧嘅牛扒‼️ 同埋都几贴心嘅系佢有分两块版,一块热一块冻~完全可以根据自己喜好决定牛扒嘅生熟度~当然都考验经验,但呢种设计真系几方便👍🏻 牛味好香,建议烧到边边焦香👍🏻精选小食拣咗吉烈虾 & 蟹肉忌康薯饼~炸物外脆内软,皮厚度刚好做到好松化😆 同埋佢𠮶啲系猪仔碟真系几得意😆套餐仲包饮品~我就拣咗芒果乳酸&提子乳酸💕

餐汤系罗宋汤~酸酸甜甜都几开胃✨

海鲜拼盘👍🏻刺身都好新鲜‼️
🌟带子好肥美新鲜,口感好丰富💕
🌟生蚝鲜甜带海水咸味,加几滴柠檬🍋最后饮埋啲汁正✨
🌟时令冻蚬好大只😆 好有噍口😆
🌟青口都几嫩口好鲜甜😋