2019-12-09
同男友买完盆栽🎍系花园街附近揾嘢食🤤见呢间啱啱转左牌开店就入去试吓❣️我地坐左系卡位🙃地方都几阔落坐得好舒服😌而且装修好有去左当地🇯🇵嘅感觉❣️卡位有啲咕𠱸而且仲系白雪雪好干净呀👍🏻仲未算太饿所以就叫左个主食➕小食share就算🙃入正题先❣️🔺鲔鱼三色丼🔺套餐附送面豉汤同埋小食炸鸡软骨❣️首先主食有三款拖罗刺身🤤颜色吸引见到已经流口水🤩仲要超厚切👍🏻新鲜又多油脂口感丰富❣️饭有啲青瓜丝➕酸疆➕紫苏❣️无咁寡✅另外炸鸡软骨有啲似浓味版嘅麦乐鸡味🤣略嫌有啲咸同油左啲🥺🔺韩国马粪海胆一板🔺哗😍密密麻麻嘅海胆呀❣️鲜黄色呀🤩望落去好新鲜👍🏻一啲腥味都无❣️另外wasabi系即磨食落去一啲都唔辣同攻鼻❣️同场仲有啲青瓜同紫菜可以包著食✅中和肥腻感❣️🔺豚肉露荀卷🔺露荀好爽口无渣👍🏻豚肉包得好扎实唔松散❣️夹起无难道👍🏻🔺三文鱼腩寿司➕日本带子寿司🔺两款寿司都好肥美兼入口即溶❣️🔺日本青椒仔🔺好多木鱼呀🤩比平时食嘅青椒再软身啲👍🏻🔺甜薯仔🔺用左牛油煮✅唔错👍🏻🔺Redbull梅酒🔺饮完好醒神❣️开车好精神😂题外话❗️menu唔算多选择❣️食套餐化算啲🙃
🔺日本青椒仔🔺好多木鱼呀🤩比平时食嘅青椒再软身啲👍🏻
🔺甜薯仔🔺用左牛油煮✅唔错👍🏻