2019-04-08
🔎旺角洗衣街39-55号金鸡广场19楼15-17室*「抵食晚餐,份量大!小食款色多」- To-Gather Cafe.To-Gather拼盘($165)拼盘大大碟非常丰富!不但有春卷、蜜汁鸡肉串、日式饺子、美式薯条、蜜糖鸡翼、咖哩角、盐酥鸡粒,同埋吉列凤尾虾。款色极多样化,暂时系我见过最多款式小食嘅CAFÉ。白汁香蒜蚬肉意粉($97)佢系我见过最多白汁嘅意粉,如果可以少返少少可能更好。但蚬肉都几够多,意粉量又多,呢个价钱食dinner绝对系唔贵仲好抵。梳打绿($46)见到个名几得意,所以贪得意要咗。佢系一杯青苹果汁X菠萝汁,再沟埋乳酸同梳打。味道的确唔错,而且酸酸哋仲好开胃。情意绵绵($50)超级full嘅一杯饮品,唔系一杯普通嘅朱古力饮品。有埋云尼拿雪糕,小朋友见到都开心。而且又唔会好甜,因为太多口感,所以饮完都真系几饱。🍽7/10
To-Gather拼盘($165)
白汁香蒜蚬肉意粉($97)
梳打绿($46)
情意绵绵($50)
🍽7/10