餐厅: 翠華餐廳 (TKO Spot)
资讯:

餐厅: 翠華餐廳 (TKO Spot)
资讯:

2024-04-11 74 浏览
呢日路过尚德呢间翠华, 想食个快饭就入左黎~ D 位都坐得几舒服, 因为唔算多人,我地都可以坐到卡位~ 睇完餐牌我地就叫野食, 我地叫左个神之叉烧饭, 同埋铁板晚餐, 我地拣左辰3西冷配红酒汁, 佢呢个西冷写就话薄西冷,但其实个size 同厚度都好令人满意, 仲要加埋D 红酒汁, 真系一流! D 汁倒上去个铁板度炸炸声, 另外仲有汤同包同埋野饮, 我地叫左罗宋汤,都好足料, 同埋够酸!西冷食落去肉质都唔错,仲好有牛味, 真系值得推荐! $83 有咁多野食都几抵! 另外我地仲叫左浓情奶茶, 呢个系有少少白酒成份再沟埋落奶茶度, 饮落好顺, 唔会好重酒精味, 同埋估唔到两者都咁夹! 另外佢个神之叉烧饭好好食! 叉烧肥瘦分明! 食落啖啖肉, D 蛋又正! 我地另外仲叫左个蛋挞一齐食!大满足!