2017-12-27
屋企人钟意食川菜,所以揾左呢间老川皇一早已经听朋友话佢啲水煮鱼好正,今日嚟到仲系午餐时候,餐牌上面有好多套餐都好抵食睇到呢个餐牌已经流晒口水样样都想食最后避免眼阔肚窄,只系叫咗鸡煲餐同埋酸菜鱼餐,$55价钱好合理屋企人最钟意食小菜,呢度有好多选择妈咪最爱嘅川北凉粉上台真系吓一跳!以为系小食但系超大碟真正嘅大件夹抵食妈咪好钟意个酱,叫咗小辣,辣度刚刚好$30好抵 木耳都系非常足料好惹味好爽口,少少麻主食酸菜鱼!$55份量十足,仲加配一碗白饭,酸菜非常开胃,鱼片亦都好滑,不错净系碗汤已经可以送两碗饭鸡煲餐又系好惹味,鸡肉份量比我想像中多,而且鸡肉够嫩够入味呢碟干煸四季豆系家人的至爱炒得够锅气,四季豆好饱满好香口,全家都赞口不绝,值得推介份量比预期中丰富,食到我地全部捧住个肚走但质素确系唔错,午餐时段真系非常抵食而且地方够大坐得舒服,家人朋友食饭既好地方
屋企人最钟意食小菜,呢度有好多选择
妈咪最爱嘅川北凉粉
木耳都系非常足料好惹味好爽口,少少麻
鸡煲餐又系好惹味,鸡肉份量比我想像中多,而且鸡肉够嫩够入味
呢碟干煸四季豆系家人的至爱
炒得够锅气,四季豆好饱满好香口,全家都赞口不绝,值得推介