2021-08-23 699 浏览
听同事讲公司附近开左间泰国野,价钱先五六十蚊,味道又唔错,本身又钟意食泰国野既我当然要黎试一试啦今日一行三人十二点半黎到,黎到门口时已见有人喺门口等位,好彩等左几分钟就已经到我地,被安排于一张四人既半卡位枱,都几好坐既,呢度地方都算大,环境唔错,唔会感觉局促,亦唔算太嘈,都倾到偈既我地分别叫左三个餐share食最推介既系782个巨型面包酿咖哩牛腩,个咖哩唔太辣既,就算唔食得辣既朋友都唔洗惊,唔太辣之余,个咖哩味道好香好惹味,个包亦唔会话好硬𠮶种,配埋一齐食真系好正☺️👍🏻👍🏻👍🏻另外叫左个767泰式湿炒什菌肉片河,就因为无肉片转左做鸡肉,成碟野个味道因为食完咖哩就即刻被比下去喇,比较淡口,喜欢清淡既朋友都可以一试既再黎一个769黑椒洋葱牛柳粒炒红饭,起初以为红饭系红米啲朋友,原来红饭系西炒饭至真,好彩西炒饭我都啱食,饭都算系粒粒分明,都炒得几干爽,抵赞,个黑椒汁都惹味,牛柳粒有口感同咬得开既,唔错😋餐饮叫左冻柠茶,就系一杯普普通通既冻柠茶无特别三个人先食左$186,咁既价钱有咁既质素,呢度绝对可以做食堂😆
我地分别叫左三个餐share食

餐饮叫左冻柠茶,就系一杯普普通通既冻柠茶无特别