2021-01-11 24 浏览
呢排出街都想搵D抵食夾大件既餐廳, 呢日就搵到呢間木船, 應該因為疫情旽關係, 佢既餐牌都有唔少抵食既選擇~ 如果外賣都有唔少選擇! 我地就叫左個冬蔭公肥牛金邊粉同埋汁燒安格斯牛肉飯配溫泉蛋, 呢兩個定食餐都係有跟湯同埋3款小食, 我地另外仲叫左個菜同埋追加左D 小食冬蔭公肥牛金邊粉既湯底真係一流, 飲落好香, 仲要辣辣地, 愈飲愈有胃口! 而金邊粉既份量都有好多, 肥牛都有好多塊, 絕對冇將貨就價, 一D都唔姑寒, 跟餐送既湯都好足料! 而送既3款小食當前菜都夠哂開胃! 飲埋D 湯就夠暖胃!.汁燒安格斯牛肉飯配溫泉蛋, 呢個飯夠哂份量! 勁多豚肉, 而汁燒係甜甜地, 又出奇地夾同好食! 撈埋蛋汁真係perfect! 食埋個菜同炸物真係大滿足!