2024-08-20 129 浏览
♡♡♡📍 泰聚 (太子)太子花园街239号嘉庆苑地下B号舖二人餐Menu入边有好多唔同嘅选择,但系因为选择困难症,所以就最后拣咗二人餐🥰,觉得呢个都几抵食,食落先至知原来份量系超多🤣🤣!🍽️椰汁鸡汤喺落单嘅时候店员已经提醒咗话呢个椰汁鸡汤系会有小小嘅酸辣味😝,咁就系有别于平时一般食到嘅椰汁鸡汤🤭,反而觉得有酸辣味嘅椰汁鸡汤几特别😎,饮落都几开胃,而且汤入面嘅𩠌都几多,真系真材实料㗎🤭 !🍽️咖喱鸡配蒜蓉包其实除咗咖喱鸡之外,系可以拣咖喱猪或者牛嘅😝;蒜蓉包2面都有蒜蓉就真系唔系成日都见到啦,咁大方既餐厅都好小见啦😂😂😂,仲要系好好食呢!除左就咁食之外,都可以将蒜蓉包点咖喱,个人觉得点埋咖喱系再好食D🤩,真系有种更上一层楼既感觉🥳。咖喱鸡都几滑,唔觉唔觉又食多几旧🤭~🍽️泰式甜品泰式甜品都几好味,好有泰国既风味,当中我觉得斑斓糕系最好味😙😙,甜度岩岩好又系烟烟韧韧好好味🤩🤩,大人小朋友都会中意😍~
♡♡♡
📍 泰聚 (太子)
太子花园街239号嘉庆苑地下B号舖

二人餐