2023-01-24
🔅肥仔海南鸡专门店🔅元朗🔅星马菜🔅新年流流,继续周围揾食,开门黄店唔多,但今次俾我哋揾到一间又抵食,又高质嘅连锁黄店,想赞赞!🐣 至尊无骨海南鸡饭$38超抵食!斩件鸡块超嫩口,加上浓厚嘅鸡豉油已经拌喺鸡同饭之中,仲有两块爽口青瓜加上口感~另外可以点姜蓉、同埋酸辣酱,我都觉得几夹都有点晒~呢个size完全系下午茶之选!$38仲可以加鸡加饭加肾咁样搭上去,佢仲会送多碗冬瓜汤,有冬瓜粒,好清甜!我另外再加多杯冻豆浆,好好饮 💛新年都系加多$5/6,大家发财 no problem~ 辛苦晒!肥仔海南鸡专门店 (顺丰大厦) 网址: https://s.openrice.com/QrbS03by400~uZ5MGAA地址: 元朗凤攸北街5号顺丰大厦地下31号舖电话: 68806622=====================#元朗黄店 #元朗美食 #元朗黄色经济圈 #海南鸡饭 #海南 #冬瓜汤 #豆浆 #新年营业 #新年快乐 #hkfood #hkfoodie #hkgirl #hkfoodblog
🐣 至尊无骨海南鸡饭
呢个size完全系下午茶之选!
我另外再加多杯冻豆浆,好好饮 💛
肥仔海南鸡专门店 (顺丰大厦)
地址: 元朗凤攸北街5号顺丰大厦地下31号舖
电话: 68806622