2022-10-02
✨成人价88折优惠($270@1)——————-✨有得自己捞大头虾😽,又几好玩,好生猛,多膏。可惜自己煮太耐,啲肉硬晒🥺✨酱油虾好惹味,开左背脊方便又易剥,食到唔停口🫥反而酱油鲍鱼一般,啲肉唔弹牙✨有三文鱼、带子、八爪鱼等常见刺身,当中螺片值得一叫~✨即拎熟食只得四款,好在炸虾外脆内弹牙✨大量嘢饮供应:啤酒、汽水、特饮特别钟意荔枝绿茶,觉得好好饮,如果惊甜嘅话等啲冰融少少✨清酒仲有部机加热,暖暖地几好饮🫥雪柜啲梅酒有啲甜,似咳药水✨流心牛角包,超级推荐,外皮松化,食得出佢嘅层次感,浸味好似流心月饼😋✨ 特别要赞啲娃娃菜去到最后索晒海鲜嘅精华,本身中意食菜既我劲满足🫥炸鱼皮,牛肉,猪肉一般水准。建议食其他野会开心啲✨ 有Movenpick雪糕🍦仲有好多日、韩雪条、雪米糍,多到花多眼乱🫥个雪糕窝夫三文治,窝夫好硬,放一阵先食又会淋晒,入面嘅雪糕亦都冇乜特别,唔建议食😖-放题黎讲我都食得几开心🥳出单出得快,冇偷偷地减少份量,侍应回应快一个价钱有酒饮、有刺身、有得打边炉真系几抵🥰🥰🥰店内环境又大又舒服,仲要有好多卡位虽然系星期五,但都只系坐满左半个场(唔知系好事定坏事呢)-一上到黎先知有生日礼
✨成人价88折优惠($270@1)
——————-
✨酱油虾好惹味,开左背脊方便又易剥,食到唔停口
🫥反而酱油鲍鱼一般,啲肉唔弹牙
✨有三文鱼、带子、八爪鱼等常见刺身,当中螺片值得一叫~
✨即拎熟食只得四款,好在炸虾外脆内弹牙
✨清酒仲有部机加热,暖暖地几好饮
🫥雪柜啲梅酒有啲甜,似咳药水
🫥炸鱼皮,牛肉,猪肉一般水准。建议食其他野会开心啲
放题黎讲我都食得几开心🥳
出单出得快,冇偷偷地减少份量,侍应回应快
一个价钱有酒饮、有刺身、有得打边炉真系几抵🥰🥰🥰
店内环境又大又舒服,仲要有好多卡位
虽然系星期五,但都只系坐满左半个场(唔知系好事定坏事呢)
一上到黎先知有生日礼物🎁同店方出示身分证即可拎取一支无酒精香槟,好surprise🥰
有得网上book枱,IG查询都算覆得快,
员工都几有礼貌🙃
尖沙咀嘅JK Brother’s 都系同一间
但系尖沙咀位置比较方便,
不过要留意地方会比较细,
而且冇得自己捞虾
#食在铜锣湾