2023-03-19 2419 浏览
山林道一向都好多嘢食 之前经过就被店内全院满座嘅霓虹灯牌吸引 呢晚专登约埋朋友去试一试☺️提提大家记得订座 因为店内只有二三十个座位 到晚饭时间真系会满座㗎👥🍽️门西淋牛猪仁鸡VS虾兵蟹将 💰445食物选择有set有散叫 我同朋友两个就叫咗个二人set 睇个名觉得好复杂 简单啲嚟讲其实就乜都有 啱晒心大心细 乜都想食嘅大家🤣<猪仔骨/炸鱼柳/西冷牛扒>主食三选一 另外仲有四款高质食物😋呢个价钱就食到丰富海鲜 性价比超高😻Happy hour仲做紧红白酒买一送一 食海鲜肉类配酒啱晒 钟意饮酒嘅朋友唔可以错过❗️🐟脆炸美国鱼柳大大块鱼柳表面好脆 内里嫩滑 而且唔腥 令人忍唔住一口接一口食晒😋🦞多汁淫虾开边龙虾好大只😍肉质爽口弹牙 啖啖肉 鲜甜美味 好多膏好香🤤龙虾钳嘅部份就要自己拆开 如果店家提供嘅开钳器大啲会更好用😂🐔慢煮蒜香春鸡半只鸡有鸡胸鸡脾鸡翼 肉质嫩滑 一啲都唔干嚡 表面嘅孜然粉超香🥰🦀炸软壳蟹平时好怕食一啲好干嘅炸物 呢只炸软壳蟹表面炸得脆 但依然保持到湿润 仲有啲蟹膏 好味🤤🍟啤酒薯条薯条香脆唔油腻 份量适中 两个人share啱啱好🍹真士多啤梨奶昔 💰51真系好士

🍽️门西淋牛猪仁鸡VS虾兵蟹将 💰445

🐟脆炸美国鱼柳