2018-10-13 60 浏览
先食一个海鲜冷盘, 只系二百蚊左右, 就有面包蟹, 大大只, 龙虾, 鲍鱼, 螺, 青口, 份量好多, 面包蟹肉蟹膏非常之多 , 蟹膏香味真系令人陶醉! 海鲜好新鲜, 鲜味我会给十分! 鲍鱼除了鲜甜, 而且非常之q弹! 龙虾肉质都一样q弹! 好多膏哦, 真系非常之满足餐厅有大量嘅cocktail供应, 今日驾车, 不饮酒的我, 就点了MOCKTAIL, MAVIS卖相不错, 上面仲有一串菠萝, 咬落去好juicy, 非常之鲜甜 火焰西班牙黑毛猪鞍扒, 上枱时, 侍应点著火, 个卖相好正! 非常有GIMMICK, 咬落去, 西班牙黑毛猪非常之松化, 仲有黑椒再加橡果香味, 隔离有切片青苹果一口青苹果, 一口猪鞍, 口感层次非常之丰富