2019-04-06
同朋友经过见到呢间新开嘅火锅店就要去试吓啦!环境都几宽阔,而且私人空间感都几强,座位仲有部电视喺旁边,好有包左小房嘅感觉见到超值孖宝套餐都真系几抵食!两个人都系$108就可以食到牛肉,羊肉,黑豚肉!围起每人都系$54酱料嘅选择都几多,仲有xo酱,必试,系超惹味嫁火锅汤底叫咗芫荽皮蛋,配料亦系好足,同行嘅朋友好钟意食皮蛋,都话皮蛋份量好多!而且火锅设计十分有霸气用嚟影相打卡就啱晒蔬菜洗得够干净 ,唔会发现有虫或者奇异嘅物体出现鸡份嫩滑,而且摆喺冰上边保温,呢方面系细心嘅套餐包配中国黑草羊肉片,美国顶级肥牛,美国特级安格斯牛颈脊,美国极品安格斯牛小排,极品黑豚肉。确系抵食!而且最好味嘅就系佢地嘅牛颈脊同肥牛,牛味香而且肉质鲜嫩!另外已叫咗海鲜二人餐!包括鲜海斑片,脆肉骨腩,鲜鱿鱼片,带子,新鲜海虾!摆得好靓而且份量亦好够两个人食!值得一赞嘅系海虾预先已经剥咗壳!好细心,食起黎劲方便呀,又够弹牙!岩哂我呢啲懒人必叫嘅仲有乌冬系用咗赞岐乌冬!烟轫爽口!另外手打猪肉丸亦系水准之作,肉质松软富猪肉香,半肥瘦质感!最后饮反杯竹茅根清下热,好满意!
环境都几宽阔,而且私人空间感都几强,
座位仲有部电视喺旁边,
好有包左小房嘅感觉
见到超值孖宝套餐都真系几抵食!
酱料嘅选择都几多,仲有xo酱,必试,系超惹味嫁
蔬菜洗得够干净 ,
唔会发现有虫
或者奇异嘅物体出现
鸡份嫩滑,而且摆喺冰上边保温,
呢方面系细心嘅
确系抵食!
而且最好味嘅就系佢地嘅牛颈脊同肥牛,牛味香而且肉质鲜嫩!
另外已叫咗海鲜二人餐!
包括鲜海斑片,脆肉骨腩,鲜鱿鱼片,带子,新鲜海虾!
摆得好靓而且份量亦好够两个人食!
值得一赞嘅系海虾预先已经剥咗壳!好细心,食起黎劲方便呀,
又够弹牙!岩哂我呢啲懒人
必叫嘅仲有乌冬系用咗赞岐乌冬!烟轫爽口!
另外手打猪肉丸亦系水准之作,
肉质松软富猪肉香,
半肥瘦质感!
最后饮反杯竹茅根清下热,好满意!