2023-10-26
出左粮食好啲先!作为火锅的爱好者,我系可以日日都打边炉!系社交平台见到呢间好多海鲜,book定左喇。上到嚟,发觉个地方都唔细,就算平日夜晚都full!无论系得我地两个人,定一大班人都,空间都好够。嚟到龙虾上场啦。~龙虾肉非常美味,鲜味香浓于口腔。肉质鲜甜,保留了原汁原有鲜味,满足感十足。~龙虾头还都有膏架!Up Up 🆙 ~讲吓汤底,汤底香浓滋养,配搭各种食材都非常恰到好处。见个个都嗌海鲜,我又唔执输。嗌了鲍鱼、䗌子 、生蚝🦪~海鲜无霉,全部都新鲜饱满😍~海鲜蒸锅可以较定时,唔怕overcooked!岩我呢度唔煮饭既人🤣又系人叫我又叫之👇🏻~一吃难忘小笼包、蟹子烧卖皇、缘味鲜虾饺皇~估唔到烧卖既蟹子咁真材实料,食落去真系多咗一种鲜味🤩令到平平无奇嘅烧卖更加有特色!~虾饺粒粒水晶咁透,有完只虾🦐肉系入面🤩~小笼包,热🔥汁满满😋之后,再品尝安格斯肥牛。~佢好有厚到,唔会太薄,完全唔系食紧空气🤣最重要!系完全冇雪味❄️~真系唔错!几嫩几新鲜。好好食!~牛味非常浓郁🆙🆙🆙见到keep住有都多人入座,人均价值好超值🐷
上到嚟,发觉个地方都唔细,就算平日夜晚都full!无论系得我地两个人,定一大班人都,空间都好够。 嚟到龙虾上场啦。
~龙虾头还都有膏架!Up Up 🆙
~讲吓汤底,汤底香浓滋养,配搭各种食材都非常恰到好处。 见个个都嗌海鲜,我又唔执输。
嗌了鲍鱼、䗌子 、生蚝🦪
~海鲜无霉,全部都新鲜饱满😍
~海鲜蒸锅可以较定时,唔怕overcooked!岩我呢度唔煮饭既人🤣 又系人叫我又叫之👇🏻
~一吃难忘小笼包、蟹子烧卖皇、缘味鲜虾饺皇
~虾饺粒粒水晶咁透,有完只虾🦐肉系入面🤩
~小笼包,热🔥汁满满😋 之后,再品尝安格斯肥牛。
~真系唔错!几嫩几新鲜。好好食!
~牛味非常浓郁🆙🆙🆙
见到keep住有都多人入座,人均价值好超值🐷