2025-01-23 0 浏览
🔥天气冻冻地🧣最好梗系要食热辣辣嘅野啦☺️我哋今日就去咗食半自助嘅石烧🔥真系好抵食呀💯🐂餐厅门口有部机自助落单✅落完单就可以去自助区拎沙律🥗热汤🍲同埋白饭🥢埋位带好围裙之后😍我地拣咗嘅肉肉就已经送到面前喇👍🐂八幡平招牌牛扒 (270g):呢个招牌牛扒上枱前已经烹调1至2成熟🔥仲有张隔油纸包住添👍我哋平时钟意食medium嘅熟度💯自己系预热岩石做就啱晒喇✅牛扒口感好软嫰😍加埋啲酱汁同埋生蒜真系超惹味呢🧄🐽日本の豚扒:切到啱啱一口size嘅豚肉好好烧呀🔥烧熟嘅豚肉仲好多汁💯我地仲烧到个边边小小脆卜卜✅唔错呀😌🪼巨物元贝:一定要叫埋呢粒超巨型嘅带子呀💯轻轻煎到带子两面小小金黄色就可以点埋酱汁食✅yummy😍🥤烤肉又点可以唔叫罐冻野叹吓呢😍配可乐同柠檬茶就爽喇✅

🥤烤肉又点可以唔叫罐冻野叹吓呢😍配可乐同柠檬茶就爽喇✅