2023-08-11 48 浏览
都好耐冇食烧味,今晚等埋老公简简单单点了2个捞面加一个饭share, 食尽唔同既烧味。叉烧鹅油捞面,d鹅油捞出黎既面好香,加上d捞面食入口够爽口弹牙,好好食,叉烧半肥瘦,一层肥一层瘦,烧得焦香。烟熏烧鹅鹅油捞面+虾籽老公话好食,所以再点一个捞面,果然好推介,烧鹅皮脆肉嫩,我哋系烧鹅髀,好肥美,鹅油甘香,十分之美味,再加d虾籽,成份捞面加添了一份咸鲜。烧味双拼饭切鸡拼脆皮烧腩仔,脆皮烧腩仔正如其名,外皮超脆,外脆内软。以为切鸡当然冇烧腩咁吸引,原来都唔系,一来鸡肉滑嫩,啖啖肉,点埋d姜葱送饭一流。我哋想每样都试下,所以叫咗三样其实好味都食咕好多,不过得我地2个,拎走咗d听日带返公司做lunch。

烟熏烧鹅鹅油捞面+虾籽

烧味双拼饭