餐厅: 大家樂
资讯:

下午茶原来大家乐也不错,都有颇多选择,张相只影到部分,还有西多士餐等。好耐无食烧鹅濑,仲要见到饮品可🎈免费升级红豆冰🎈?当真?一定要叫啦,$31 咁抵,睇下好唔好食先!🧐.烧鹅米粉下午茶餐包红豆冰 $31⭐️⭐️⭐️⭐️💫(4.5分)👍💖.虽然系下午茶,仲只系$31,仲有红豆冰,竟然粉的份量唔细,烧鹅又都几多件,仲啖啖肉,唔会太肥又或得啲骨,真系几好味,濑粉卖晒,米粉也不错,仲搭几条菜,抵,好味,正!.杯红豆冰亦系我好期待嘅,童年回忆💖💖啲红豆够淋够入味,出乎意料之外,赞!.总结:✅烧鹅濑/米粉, 免费升级有杯红豆冰, 抵👍💖!✅烧鹅啖啖肉,味道好,量够💕✅红豆冰也好惊喜😋.推介这个好抵好味下午茶餐💖👍✅

烧鹅米粉下午茶餐包红豆冰

烧鹅米粉

总结:
✅烧鹅濑/米粉, 免费升级有杯红豆冰, 抵👍💖!
✅烧鹅啖啖肉,味道好,量够💕
✅红豆冰也好惊喜😋
推介这个好抵好味下午茶餐💖👍✅