2024-11-08
4个人行东荟城唔知食咩好,见到有5周年套餐有片皮鸭,觉得几抵,用餐环境几好,所以就试下佢🙋🏻♀️四位套餐真系几多野,唔系一次过上晒都唔够位摆,我地有两位壮男都觉得多😆🍽️前菜四拼/烤鸭半只/和牛粒干煸口蘑/浓汤酸菜鱼/特色宫保鸡丁/韭王叉烧炒蛋/蟹粉扒时蔬/笼仔樱花虾海味蒸饭/姜汁红枣小桃胶/杨枝甘露🍽️前菜四拼有干隆白菜,皮蛋,肉卷,红油莴笋。4款前菜系几丰富,最正系红油莴笋,清爽又够油香🍽️烤鸭半只烤鸭系师傅系你面前切既,同其他餐厅唔同系配菜同食法比较讲究。皮同皮加肉系分开碟,配菜方面比较特别既系黄芥末,山楂条,爆炸糖🍽️和牛粒干煸口蘑呢味得到大家好评,惹味偏甜,和牛粒熟度刚好,肉味同油香味十足,菇味都好香🍽️浓汤酸菜鱼酸菜鱼黎讲算系比较清,浓味既朋友觉得可以再酸d,我就觉得刚刚好,用料足,有莴笋同粉丝垫底🍽️特色宫保鸡丁🍽️韭王叉烧炒蛋🍽️蟹粉扒时蔬🍽️笼仔樱花虾海味蒸饭几清香鲜味🍽️姜汁红枣小桃胶/杨枝甘露甜品有两款,一冻一热💁🏻♀️4人一致认为个餐系抵食,样品丰富,分量多,可以叫埋第5个人😂
🍽️前菜四拼
🍽️蟹粉扒时蔬
🍽️笼仔樱花虾海味蒸饭
几清香鲜味
🍽️姜汁红枣小桃胶/杨枝甘露
甜品有两款,一冻一热