2021-07-29 429 浏览
自从旧公司由青衣搬到葵兴后,我都好少会再来青衣,咁啱今日约左朋友重游旧地行下青衣城啦,青衣城由得一期变成有一、二期,多左好多舖头。啱晒我呢啲行街精。而加上青衣城而家有LEGO 展,如果系LEGO迷一定要去下啦。行得耐有点肚饿架要揾下野食啦,朋友就话好耐都冇食牛扒,想食牛扒要揾间有扒食餐厅,揾下揾下见到前面有见到呢期做promotion系鐡板牛扒啱晒朋友啦。 纽西兰鐡板肉眼牛扒我地两个都叫左果纽西兰鐡板肉眼牛扒 + $39 配芝士薯条 + 蕃茄和牛酱 + 烟三文鱼沙律,我钟意佢上枱果牛扒得二,三成熟,可以自由选择想果牛扒几熟都得,同埋我劲LIKE 果芝士酱配薯条及再夹埋果蕃茄和牛酱真系超真。
行得耐有点肚饿架要揾下野食啦,朋友就话好耐都冇食牛扒,想食牛扒要揾间有扒食餐厅,揾下揾下见到前面有[Pokka Café]见到呢期做promotion系鐡板牛扒啱晒朋友啦。
纽西兰鐡板肉眼牛扒