2023-01-21 103 浏览
am.pm 地址: 油麻地弥敦道560誉发广场地下B舖#yauyau_油麻地呢一间小食店系我行旺角见到佢有周年纪念,做紧$10块疏乎厘于是行过去买嘢,我唔知佢个周年纪念做完未,但系大家最好去买完先,跟住去周围行返半个钟头街再返去就有得食。🍮🍮疏乎厘 $30/3呢个价钱认真抵食,虽然等咗好耐,但都系值得嘅,疏乎厘冇因为特价偷工减料,蛋味依然好重,可以做到疏乎厘𠮶种软滑嘅空气口感,面上面𠮶啲cream同埋糖霜都冇太过甜,冇冚住疏乎厘本身嘅味道,调味同份量控制做得好好,唔会一时失手沈多咗。味道: 3.8/5番兜: 3.5/5#油麻地美食 #美食 #好吃 #instafood #foodstagram #foodphotography #yummy #foodiehk #hkfoodie #foodie #igfood #hongkong #hkfood #油麻地甜品 #甜品 #疏乎厘 #ampm
am.pm
地址: 油麻地弥敦道560誉发广场地下B舖