2010-08-03 14 浏览
星期六约左几个朋友仔黎个饭局,一直想试试fat angelo's.见open rice又有coupon,仲唔俾我大大个藉口黎试试呢间意式美国菜田园沙律+面包篮先送上跟主菜的面包同沙律,好似座山咁高的面包篮未食睇见都饱饱地.面包外脆内软加埋黑醋,橄榄油伴吃,不错!当中的面包条最讨我欢心~沙律大大份绝不欺场 而且都几新鲜 十分醒胃烤鸡凯撒沙律鸡肉烤得老老的 唔嫩口 不好吃 个dressing味道都不太好 呢个沙律比起送既失色好多 真系估佢唔到呢炸鸡翼并烧猪肋骨甜甜的烧烤酱猪肋骨 肉质十分软腍 味道很好 因为cool牙咬唔到炸鸡翼无试,听朋友仔话都不错吃辣肉肠pizza用左open rice coupon加$1换的 蕃茄酱甜甜的味道,加埋肉肠片的肉香味 配埋啤酒大口大口吃真系一流!黑松露酱鲜虾烩意粉一出埸我地都你眼望我眼,d黑松露酱哩埋左系边度??算啦,食落味道都唔错 虾肉爽口 意粉弹牙 但我谂用放大镜都揾唔到d黑松露酱啰白酒烩鲜青口 啖啖肉肥美青口加埋creamy白酒酱汁 好好吃 旁边的蒜蓉包点埋d汁一齐食好快吃光光tiramisu朋友仔个个举白旗投降食唔落 仲好~~无人同我争最爱既ti

tiramisu朋友仔个个举白旗投降食唔落 仲好~~无人同我争最爱既tiramisu
"芝"味十足 蛋糕本身也很湿润 惟一唔好就系酒味淡到feel唔到啊
服务则有待改善,客人唔算多但都漏单同落错野,训醒未呀佢地?
用左coupon埋单每人都系百几蚊,十分抵~!!点左咁多菜都食得晒,我地几个女仔要捧住个肚走,食完呢次真系变左肥天使喇><
2010-07-31