2009-07-12
之前睇Monday,知道晌facebook做左呢间野既fans之后食set lunch or set dinner会有买一送一优惠,梗系即刻晌facebook join左啦! 见系假期就同朋友试左,真系好抵食!之前成日"仍住"酒店既日本菜会好贵,但系黎左之后睇佢个menu又okay wor...一个set lunch有齐哂前菜、salad、面豉汤、主菜连埋coffee都系百二蚊多d (而家仲买一送一tim, wakaka )! 不过就唔系我想像中既好high class.. 环境都几静.. 同埋有好多人黎食.. d waiter极多人叫,我同朋友坐低之后都等左好一阵先有人黎招呼....好啦,到d野食啦,我叫左个海胆鱼生饭set,个friend 要左A5烧和牛饭set。个海胆鱼生饭d海胆好鲜甜!!!!! 仲有d鱼生同饭既比例系三比二,鱼生仲多过饭!!! 入面有好多三文鱼同我最爱既濑尿虾!! 跟住试埋个frd既A5和牛... 好谂好香好重牛味呀!! 酒店既日本菜系真系有d质数保证wor.... 食下食下d人都走哂,我同个friend仲慢慢叹埋杯咖啡先走.. 好休闲既一个假日下午呀.. ho
好啦,到d野食啦,我叫左个海胆鱼生饭set,个friend 要左A5烧和牛饭set。个海胆鱼生饭d海胆好鲜甜!!!!! 仲有d鱼生同饭既比例系三比二,鱼生仲多过饭!!! 入面有好多三文鱼同我最爱既濑尿虾!! 跟住试埋个frd既A5和牛... 好谂好香好重牛味呀!! 酒店既日本菜系真系有d质数保证wor.... 食下食下d人都走哂,我同个friend仲慢慢叹埋杯咖啡先走.. 好休闲既一个假日下午呀.. hohoho!!
等我下次黎试埋佢个sushi set & encore个和牛set先!!