2020-10-18
乐林小锅米线价钱💲: $26+ $6x4 =$48好味程度😋: 3.7/5服务🍴: 3.3/5环境🗾: 3/5性价比🥢: 4.5/5回头率😚: 3.3/5 (会想试其他米线店🤫)-乐林小锅米线系鲗鱼涌的小店,有日想去饮nuttea,就误打误撞试埋。又唔太差wor,抵食又ok,经开谂唔到食咩可以一试💛-叫左小锅米线小辣,味道我ok。啱啱好辣,而偏酸,但唔会过分酸,我个唔中意好酸的朋友都话接受到。入面有大量肉碎,葱同小小花生碎,劲惹味。不过食得呢啲都预左会有小小油腻😌 每一啖有汤有面真系好正。-讲下啲𩠌,系超抵$6-11一款,叫4款有嘢饮。仲要佢大部份其实都只系$6,好多选择😚 我就叫左萝卜,猪大肠,菜肉水饺同最特别的猪俐‼️ 萝卜系3大旧,冇渣又清甜,但佢唔会索到好多酸辣汤的似系清汤萝卜。猪大肠卤到入晒味,里面都冇污糟野,但就比较薄冇咩咬口🤨 猪俐有3大旧!好索汤,不过可惜佢偏韧同硬,所以会赵到好攰😂 但一咬落去啲汁会必出来的。最尾就系最唔推荐的菜肉饺,因为皮好厚,厚得来粉,入面都唔系太多馅😫 除咗呢个其他都ok的,如果系个边返工,就更加要支持下啦!
乐林小锅米线
价钱💲: $26+ $6x4 =$48
好味程度😋: 3.7/5
服务🍴: 3.3/5
环境🗾: 3/5
性价比🥢: 4.5/5
回头率😚: 3.3/5 (会想试其他米线店🤫)