2021-10-09 146 浏览
屯马线🚇开通后来宋王台站📍嘅九龙城揾嘢食比以前方便咗好多,呢间🤤台湾菜馆由得奖🏅名厨主理,而且价钱好大众化!一入门口就见到🤩大厨拎到嘅各式🏅奖牌同名人嘅合照。塔香🌿椒盐鲜蚵仔🦪粒粒分明🔥炸得好酥脆,蚵仔🦪饱满鲜味,同埋炸九层塔😍其实系我至爱😂,一齐食好香口😋!三杯鸡🍗味道浓郁,🐓鸡件鲜嫩带🤏少少酒香🍶及少少🤏九层塔🌿香,十分开胃🤤。盐酥鸡扒🐓肉燥干畔面🍜好惹味🤤,盐酥鸡扒好大块香脆肉嫩,配少少🤏青瓜丝🥒一齐食无咁油腻,面🍜可以拣粗或幼,我哋拣咗幼面拌埋肉燥同花生🥜碎食好有层次感😋。砂锅云吞鸡🍲可以拣一人份量或者一锅,我哋拣咗一锅🤤,上枱嘅时候仲滚紧🤩好激烈,汤🥣清味浓好鲜甜,🍗鸡件嫩滑好食,云吞都几大粒😋同几有肉香👍。

一入门口就见到🤩大厨拎到嘅各式🏅奖牌同名人嘅合照。